Meer resultaten voor beste dj

 
beste dj
Klankbar De beste DJ van België voor uw feest 2dehands.be.
Je boekt met Klankbar dan ook een uniek concept met Laurent als dj. Laurent Wery is zowat de beste all-round dj van België. De lijst met referenties van Laurent Wery is ronduit indrukwekkend en veel te lang om hier neer te pennen.
boekhouder gent
Martin Garrix opnieuw s werelds beste dj TOPradio.
Martin Garrix opnieuw s werelds beste dj. Gepost op zondag 22 oktober 2017. Martin Garrix mag zich, net zoals vorig jaar, de nummer 1 dj van de wereld noemen. De DJ Mag Top 100, het belangrijkste wereldwijde ranglijst voor djs, wordt ieder jaar op het Amsterdam Music Festival bekendgemaakt.
lening
DJ Magazine Wikipedia.
In 2007, 2008, 2009 en 2010 werd Armin van Buuren verkozen tot nummer 1 na vele jaren achter Tiësto en Paul van Dyk te zijn geëindigd. In 2011 belandde hij weer op de tweede plaats toen David Guetta werd uitgeroepen tot beste dj.
house artiesten
Karrewiet: Amelie Lens beste dj Ketnet.
Amelie Lens werd gekroond tot beste dj van het jaar. Amelie klopte top-dj's' als 2manydjs en Faisal. Faisal kon zichzelf niet opvolgen als beste dj van vorig jaar, maar hij kreeg wel de prijs voor Best Radio, voor zijn werk als radio-dj bij Studio Brussel.
Model Amelie Lens is beste dj van België VTM NIEUWS.
Het Antwerpse model en dj Amelie Lens is de beste dj van België. Ze kreeg die prijs gisteren op de Red Bull Elektropedia Awards. Vorig jaar stond ze nog op nummer twaalf, maar nu laat ze toppers als 2manydjs en Faisal, die vorig jaar won, achter zich.
Martin Garrix opnieuw beste dj ter wereld Showbizzsite.
Home Nieuws Showbizz nieuws Martin Garrix opnieuw beste dj ter wereld. Martin Garrix opnieuw beste dj ter wereld. Martin Garrix opnieuw beste dj ter wereld. Dimitri Vegas Like Mike opnieuw op 2. Dimitri Vegas Like Mike zijn opnieuw op de tweede plaats gestrand in de DJ Mag Top 100.
Martin Garrix opnieuw beste DJ ter wereld AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
Amsterdam Dance Event 2017. Martin Garrix opnieuw beste DJ ter wereld. zondag 22 oktober 2017 0845.: Amsterdammer Martijn Garritsen, beter bekend als Martin Garrix, is wederom uitgeroepen tot beste DJ te wereld. Dat werd vannacht bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Music Festival in de Arena.
Amelie Lens is uitgeroepen tot beste dj van het land VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
De Belgische dj Amelie Lens heeft de belangrijkste onderscheiding gewonnen op de zevende editie van de Elektropedia Awards. Lens kreeg de onderscheiding voor beste dj van het jaar. Dour Festival werd voor de derde keer op rij uitgeroepen tot het beste festival in België.
Anouk Matton verkozen tot vijfde beste dj wereldwijd in Djane Top 100 Festivals Showbizz HLN.
Anouk Matton verkozen tot vijfde beste dj wereldwijd in Djane Top 100. Hans Op de Beeck. 29 december 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Philippe Wuyts MATTN de voorbije zomer in Ibiza-openluchtclub Ushuaïa. Een erg leuk eindejaarsgeschenk voor Anouk Matton.
14 Redenen waarom Martin Garrix de beste DJ van de wereld is Televisie Upcoming.
14 Redenen waarom Martin Garrix de beste DJ van de wereld is. De DJ Mag Top 100 is wat ons betreft allang beslist! 3.600 68 48 3.716. 14 Redenen waarom Martin Garrix de beste DJ van de wereld is. Deel dit artikel op.
De beste Belgische dj ken je ook als model Het Nieuwsblad.
Ze wordt door clubs over heel Europa gevraagd en stond al op festivals als Dour, Tomorrowland, Pukkelpop en Awakenings. Met haar nummer Exhale brak ze verder internationaal door. De beste dj van vorig jaar, Faisal, won deze keer de Best Radio Award.
Dit verdienen de 10 populairste djs van 2017.
Op de lijst van best verdienende djs hoort hij ook bij de absolute top; het afgelopen jaar heeft hij naar schatting maar liefst 33 miljoen euro verdiend, waarmee hij na de Schotse dj Calvin Harris de best verdienende dj ter wereld is.

Contacteer ons