Meer resultaten voor dj s gevraagd

 
dj s gevraagd
DJ gezocht in verschillende prijscategorieƫn.
Is dat een allround DJ, een 90s DJ of juist een ander type DJ die past bij uw wensen. We helpen u graag op weg bij het vinden zodat uw DJ gezocht oproep gehoord zal worden. Na uw DJ gezocht aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar goed passende DJs die u van meer informatie voorzien.
vendome
dj s gevraagd.
dj s gevraagd. DJ's' boeken voor feest, bruiloft en bedrijfsfeest. De DJ bepaalt de sfeer waar u naar opzoek bent. Zo kunt u kiezen uit verschillende muziekstijlen: een house DJ, lounge DJ, DJ e n saxofonist, feest DJ Nederlandse DJ of een allround DJ.
Autoverzekering
DJ Diensten 2dehands.be.
Hallo, Ik ben een gepassioneerd DJ, op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ik beheers diverse genres en ben altijd beschikbaar voor uw feesten of pr. vandaag Bruxelles Laeken. DJ Trouwfeest DJ Huwelijk DJ Communie DJ Verjaardag. Sfeer, kwaliteit en klasse met een hedendaagse aanpak.
yoast seo
Openbare groep Vaste DJ gezocht! Facebook.
Mijn naam is DJ symonite en ben een allround DJ van Hollandse hits tot underground house u noemt ze en ik draai ze voor u. Ik ben een seizoen in Nederland maar ben werk en woonachtend in spanje en zoek daarom werk voor dit seizoen in Nederland ik ben door heel Nederland beschikbaar.
Openbare groep Vaste DJ gezocht! Facebook.
De DJ X5 bundelt de kracht van 2 effecten in 1 behuizing. Dit lichteffect met Quad-Color LEDs creƫert kleurrijke effecten, in combinatie met de afzondelijke SMD RGB LEDs aan de boven en onderzijde kunt u elke dansvloer oplichten. De DJ X5 is ideaal voor kleinere locaties en mobiele DJ's' waar je een beperkte ruimte beschikbaar hebt.
Dj's' Gezocht Radio Bandoo.
Er Wordt wel een kleine vergoeding gevraagd bij Bandoo. Alvast bedankt namens het Radio Bandoo team. Wil je jouw stem laten horen aan jong oud, mail je naar.: Katja op klapper van de week jannes. Knientje op 28 Mei candlelight met Dj Bettyboop.
dj's' gezocht.
Gevraagd dj's' mannelijk/ vrouwelijk. wil je dj worden bij Radio Amigo's.' wat verwachten wij van een dj? Een stuk professionaliteit en vooral enthousiasme je bent tenslotte een van de spreekbuizen van deze zender. Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt.
DJ gezocht Muzikantenbank.NET.
DJ zoeken in Rotterdam DJ zoeken in Amsterdam DJ zoeken in Utrecht DJ. Categorie: DJ Gezocht Rotterdam Zuid-Holland. Geplaatst door Feestdj-Avorio op 19-10-2017, 384 keer bekeken. Geeft u binnenkort een feest, en bent u opzoek naar de ideale mix van sfeer en gezelligheid in combinatie met een ervaren dj?

Contacteer ons